TAPETOINTIPALVELU

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista asuntojen ja yksittäisten seinien tapetointipalvelua alueella Pori-Rauma-Eura ja koko Satakunta!

 

Tapetointi on tarkkaa puuhaa ja sen toteuttamiseen kannattaa valita alan ammattilainen. Tapetointitöiden ammattilainen laskee tapetin menekin kerralla oikein, ottaa huomioon tapetin kuvioinnit sekä huolehtii siitä, että tapettipinta on siisti ja viimeistellyn näköinen. Autamme mielellämme myös oikean tapetin valinnassa ja yleisilmeen suunnitelussa!

Siistin tapetoinnin edellytyksenä on kunnolla tehty pohjatyö. Varmistamme aina ennen tapetointia, että pohja on tasainen ja tarvittaessa poistamme vanhat tapetit, pohjamaalaamme, teemme kittaukset ja irroitamme listat. Suoritamme myös loppusiivouksen niin halutessanne!

MAALAUSTYÖT

TASOITETYÖT

Laadukas tapetointipalvelu (asunnon ja seinien tapetointi) mm. alueella: Satakunta: Pori, Rauma, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kokemäki, Köyliö, Luvia, Merkikarvia, Nakkila, Pomarkku, Siikainen, Säkylä ja Ulvila.

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS >>

Tapetointipalvelu Kaski & Kiiski · Puh. 050 590 7799

© 2015 KASKI & KIISKI